Fysiotherapie, vitaliteitscoaching en voedingsadvies in Velserbroek

MAXIMALE ZORG

Om de vitaliteit en gezondheid bij het individu te kunnen optimaliseren werken de verschillende zorgdisciplines bij Work With Care graag samen.

SPECIALISTEN

Onze fysiotherapeuten, vitaliteitsprofessional en voedingsdeskundige helpen u graag in de praktijk of op locatie.

MULTIDISCIPLINAIR

Voor het optimale resultaat werkt Work With Care veel samen met externe partijen. 

ONZE VISIE

Work With Care is opgericht om de gezondheidszorg een innovatieve impuls te geven. Wij denken dat de zorg meer mens- en oorzaak gerichter gegeven kan worden. Doordat wij in Velserbroek fysiotherapie (beweging), vitaliteitscoaching (gedrag) en gewichts- en hormoonconsultatie (voeding) aanbieden, denken wij het totaal pakket aan te kunnen bieden. Als mensen gemotiveerd zijn om het maximale uit hun vitaliteit en gezondheid te halen, verdienen ze daar ook een optimale ondersteuning bij.

Work With Care beseft dat onze huidige generatie het voorrecht heeft om langer in een goede staat van gezondheid te leven. Met het oog op de vergrijzing, de verhoging van de pensioenleeftijd, de stijging van de chronische (fysieke) aandoeningen en ziektes is het belangrijk om een goede en duurzame kwaliteit van leven te creëren.

Work With Care gelooft dat een optimale balans in beweging, voeding en gedrag resulteert in een optimale vitaliteit en gezondheid. Een optimale vitaliteit en gezondheid resulteert vervolgens weer in een optimaal kwaliteit van leven.

ONTDEK ONS TEAM VAN SPECIALISTEN

Fysiotherapeut

Vitaliteitscoach

Gewichts- en hormoonconsulent

Fysiotherapeute