Wil je een gratis proefles volgen, mail dan naar: info@sportcentrumvelserbroek.nl  of bel naar 023-205 2824

STREETDANCE

Streetdance is een van de populairste dansvormen, waarbij we bij Sportcentrum Velserbroek aan de gang zullen gaan met recreatieve lessen om nieuwe moves te leren en een mooie dans voor te bereiden. Tijdens de lessen zullen wij zowel nieuwe dansjes beoefenen, maar ook zeker een mooie choreografie aanleren om aan de ouders tentoon te stellen.

Maandag 16.00 – 16.45 (6 t/m 9 jaar)
Maandag 16.45 – 17.30 (10 t/m 15 jaar)

KABOUTERDANS

Heb jij zin om lekker te razen en te doen? Kom dan nu gezellig meedoen met kabouterdans. Hier zullen de eerste stapjes worden gedaan om 1 te worden met het ritme van de muziek. Vanaf 4 jaar zijn de kids welkom om mee te doen met kabouterdans. De lessen zullen bestaan uit verschillende muziekjes met elke week weer super veel plezier.

Maandag 15:15-16:00 (4 t/m 5 jaar)

JUDO

Judo is een sport waarbij je op een leuke manier je motoriek kan ontwikkelen. Spelenderwijs wordt  er ook aandacht besteed aan sportiviteit, zelfvertrouwen en zelfbeheersing. Voor de jonge kinderen doen we dit met tik-, vangspelletjes, stoeien en het leren van vallen. Voor de oudere kinderen ligt de nadruk meer op het leren van verschillende judotechnieken, belangrijk hierbij is het samen oefenen. Als sportschool nemen we regelmatig deel aan judotoernooien, dit geldt zowel voor beginnende als gevorderde judoka’s.

Dinsdag 17:00 – 18:00
Alle leeftijden

Woensdag 15:00 – 16:00
Alle leeftijden 

Zaterdag 9:45 – 10:30
4 t/m 7 jaar

Zaterdag 10:30 – 11:30
7 t/m 15 jaar

Judo

JUMPING FITNESS

Heb jij altijd al een show willen geven op een trampoline ?!
Dan is jumping fitness helemaal iets voor jou. Vanaf 8 jaar ben je van harte welkom om samen fit te worden op de trampolines.
Tijdens de jumping fitness lessen gaan we aan de gang met ieder een eigen mini trampoline, waarop we verschillende oefeningen zullen doen. Elke les is weer een nieuw feestje, aangezien de muziek zal verschillen en we volle energie weer klaar staan om te jumpen!

 

Dinsdag 17:00-17:45 (8 t/m 15 jaar)

KICKBOKSEN

Jeugd kickboksen is en leuke sportieve les waar veel gevraagd wordt op het gebied van discipline en vechtlust.

In deze les wordt er vooral aandacht besteed om de kinderen op jonge leeftijd zo fysiek mogelijk te maken.

De techniek binnen kickboksen is erg belangrijk. In deze les leer je veel verschillende technieken voor zelfverdediging, en ben je tegelijkertijd bezig met de ontwikkeling van je lichaam.

Wil jij jouw uithoudingsvermogen verbeteren, en beter worden binnen de vechtsport? Dan is dit een geschikte les voor jou!

Dinsdag 18:00-19:00 (7 t/m 10 jaar)

Dinsdag 19:00-20:00 (11 t/m 15 jaar)

jeugd Kickboksen

KIDS FITNESS

In deze les zijn wij bezig om de kinderen tussen 8 en 14 jaar de basis van het krachttrainen te leren. Een leuke les, maar met gelimiteerde gewichten. Op jonge leeftijd is krachttraining niet goed voor de groei, daarom is het belangrijk dat we gebruik maken van geen of lichte gewichten. De aandacht in deze les zal voornamelijk liggen op de juiste houding bij het uitvoeren van fitness oefeningen.
Ben jij geïntresseerd in de fitness? Maar nog eventjes te jong? Dan is deze les ideaal voor jou!

 

Woensdag 16:00-17:00 (8 t/m 14 jaar)